вторник, 9 август 2016 г.

Лавандулови мечти с Дени и Дени

От години въздишам по снимки в лавандулови полета.
Още миналата година с Буба (майката на Дени) плануваме фотосесия в лавандулови полета, но понякога нещата се случват не както сме предвидили.
Обаче, отложеното не значи отменено!
И ето, че тази година се стиковахме за да осъществим така бленуваната фотосесия.
Буба намери съмишленик в лицето на нейна приятелка - Дени, която се нави да ни вози, а и да си направи няколко снимки също :)
И така, в уречения ден, още преди обяд натоварихме рокли, туту, кошници, дрехи, цветя и какво ли още не, и потеглихме!
Буба бе намерила собственик на лавандулови полета край Казанлък който бе обещал да ни заведе и очакваше да се обадим щом стигнем.
Пътувайки в сладки приказки и весели случки, изпуснахме отбивката за Казанлък и се наложи да минем чак през Стара Загора. Стигнахме, намерихме човека. Дойде със семейството си да ни заведе лично! Много мил, любезен и възпитан. За жалост обаче, се оказа, че лавандулите в подбалканските полета са още "зелени" и не ставаха за снимки и не бяха това, което ние очаквахме да видим.
Часът бе вече 17. Леко посърнали се чудехме дали да опитваме някакви снимки на мястото или да търсим другите лавандулови полета, за които бяхме чули, до Чирпан.
Обадих се аз на приятел (Евдокия, още сме ти безкрайно благодарни на теб и на Дес!) и се запътихме обратно към Чирпан с надежда, че ще хванем залеза все пак и няма да се приберем с подвити опашки и без лавандулови снимки :))))
След голямо лутане най-сетне видяхме 2 големи, гъсти, лавандулови полета които грееха в лилаво от далече. Не можете да си представите радостта и усмивките ни! Подскачахме като малки деца. Е, трябваше да се организираме бързо, защото часът вече беше почти 19 и нямахме много време преди слънцето да залезе зад хребета.
Дълго ще си спомням това пътешествие с усмивка до ушите и много хубави емоции!!!
Благодаря ви, момичета! <3
Специални благодарсности на Ели от Tutu.bg
И другата Дени <3
И накрая се насладихме на залеза!

И дори и аз се сдобих с лавандулова снимка, благодарение на Буба :)

Догодина искам пак! :))))))

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако искате да ни кажете нещо, това е мястото :)