петък, 18 юли 2014 г.

За цветните мечти с Blue Hello

Случвало ли ви се е да гледате чужди снимки в които да виждате мноооооооого, ама много и уж е очеизвадно, но вие не бихте се сетили да го покажете така?!
Е, така се чувствам всеки път като погледна снимка на Blue Hello!
То не е просто снимка, то е история!
И най-хубавото е, че всеки може да я разкаже различно, от своята гледна точка.
Обичам снимки с история! Такива, в които не е показано много, но казват всичко!
Обичам и заглавията които Blue измисля. Те някак те повеждат в друга посока, ако си решил да кривнеш от това което виждаш :) или пък да развихрят въображението ти още повече!
Много ОБИЧАМ написах, но се надявам тази дума да ви съпътства с всяка фотография и всичко, което ни разказва един неповторим Жираф!
Представям ви с отворени очи, моя гост - Blue Hello!
Всички фотографии в тази публикация са дело на Blue!
Яхнал пръчка при тебе да се върна


За какво мечтаеше като малък жираф?
 Драсти. Хм, ами мечтаех да стана ветеринар, пожарникар или да скоча с парашут, за колело BMX също. Не станах нито едно от изброените, но колелото ми го купиха. Обаче точно тоя ден се прибрах с двойка по математика. Нашите викат - Докато не я поправиш няма да го караш. То не бе рев, то не бе чудо, докато ги уговоря, че ще я поправя, само да ми дадат да направя няколко кръгчета. Е, склониха, то пред разреван, малък жираф нямат особен избор.  :0)))

Колко са големи мечтите ти сега?

 Мечтите ми сега се промениха някак. Мечтая си малките радости, да ми се случват.  Да съм здрав, щастлив и добър с пиполите жираф, близките ми също да са здрави, щастливи и добри с другите. Само това. Е, добре де и за море мечтая ежеминутно. :0)))

Черно бяло или цветно?

 И двете. Понякога едното доминира, понякога другото. И като усещане и като необходимост.  Когато бях по-малък, неразбиращ жираф, щях веднага да ти отговоря – цветно. Но, сега ужким съм една минимунда по-мъдър и знам – и двете.

Защо синьо и жълто, а не червено и зелено, например?

 Не знам, не знам. Предполагам, че изначално е щото синьото ми е любимият цвят (макар всички да са интересни, както вече се гореспоменах), но надали е само заради това.  Ама пък си отиват тия два цвята, не можеш да го отречеш.

Пееш ли си под душа?

 За ужас на съседите си подпявам – да. Най-често на Rod Stewart – Sailing и на Don McLean - Bye bye miss american pie и още няколко докъдето им знам текста. Понякога си и подсвирквам даже и току няма-няма и някой се провиква отвън – Много хубаво пееш! или – Стига си хъркал бе, викни си водопроводчик, ма това е пеене под душабе човек, понякога под вода излизат странни звуци, какво да направя. :0)))

Твоят музикален жанр?

 Слушам, всичко, най-често вътрешния си глас. Иначе Металика са ми много на сърце, Гънз, Джанис Джоплин, Цепелин, о, Цепелин, понякога ме избива на рап, друг път на джаз, в трети случай съм на класическа вълна, после ме хваща пощръклелника и съм на пънк. Като изключим рапа нямам особени музикални издънки. :0)))))))

Какво те натъжава?

 Натъжава ме много глупостта у хората, ама наистина ме натъжава и стига до дълбините на тъгата ми.  Щото глупостта върви ръка за ръка и с нежеланието да се опиташ да се променяш, да се развиваш, самоусъвършенстваш. Натъжават ме хора, които нямат собствен живот и поради тази причина гледат и се месят в животите на другите. Натъжава ме насилието, а още по ме натъжава, че лошите са станали лоши, не са били такива изначално. Както казва моят приятел Bobbyk – Лошите са непогалени добри. Ей такива неща ме натъжават, за жалост, все свързани с пиполи.

Какво те вдъхновява?
 Вдъхновяват ме най-силно щастието и тъгата. Това направо са си афродизиаци за всички сетива. Естествено резултатите са безкрайно различни в двата случая, но важното все пак е, че има резултати. :0)))

Дъжд или слънце?

 Скоро разказвах на един приятел как не е хубаво това дето пиполите го наричат лошо време – времето, когато вали. Няма хубаво и лошо време.  Времето е едно. Има време подходящо за нещо и време неподходящо за нещо друго. Всичко е до вътрето. М дам. :0)))

Пожелай нещо на читателите ни?
 Ще пожелая двете неща, които обикновено си пожелавам, плюс още едно, щото така реших. Пожелавам здраве, да четат повече книги и да бъдат себе си, защото всички други вече са заети. Туй то!
Гларуси и чайки

Има толкова много неща за разказване

Кац

Котка и бисквити

Листопад по БТВ

Малчо позира

Морето в домашни условия

Напоително с маргаритки

Невъзможно ми е да съм твой

Оставаме

Понякога е толкова лесно да си щастлив

Пътят ми към теб е...

Целувки топли посред зима, дочух, че скоро ще сте трима?

След всички бели, дето само аз сътворих - викам да спим!

Роден за медали

С теб ми е добре

Шамандурие

Some different love story

Ти ли си това?

Още от разказите в снимки на Blue, може да намерите
Във Фейсбук 
и
Фото Форум

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако искате да ни кажете нещо, това е мястото :)